Torutööde veebileht [2021]

laptop-laua-peal

Mis on torutööde veebileht?

Toruabi veebileht on lihtne lehekülg, mille koostasime näidisena väikefirmale, mis tegeleb näiteks torutöödega. See on vabavara ning igaüks võib seda kasutada nii kommertslikel kui ka era eesmärkidel. Veebileht on 100% mobiilisõbralik ja juba ettevalmistatud meta tag-idega (SEO).

Kuidas kasutada näidist?

Lehe lõpus on (zip) fail, mis tuleks alla laadida. Selle seest leiate index.html laiendiga faili, mis tuleks üles laadida oma veebiserverisse (veebimajutus, zone jne). Soovitame kasutada programmi nimega filezilla. Juhul kui sul veebimajutust veel ei ole, siis töötab see (html) fail ka kohalikus arvutis, aga sel juhul tuleb see avada veebibrauseris (Google Chrome, Firefox või Safari).

Kuidas muuta lehe sisu?

Peale index.html faili allalaadimist tuleks see avada endale sobiva või juba olemasoleva teksti redaktoriga (text editor). Näiteks Microsoft Visual Studio Code või Sublime Text. Peale seda saad  muuta kõiki teksti osasid. Otsi üles õige koht ning salvesta fail. Uuenda (refresh-i) oma veebibrauserit ning muudatus peaks seal kohe kajastuma.

Kui soovid muuta päises asuvat firma nime, siis leia koodist üles koht, kuhu on kirjutatud “torumees.” ning muuda see vastavalt oma firma nimele.

koodi-näidis

Veebileht: Firma nime asendamine logoga.

Kui aga soovid logo jaoks kasutada pildifaili siis “torumees.” asemele tuleb panna järgmine lõik:

<img src="./firma-logo.jpg" alt="Firma Nimi" />

Järgmise sammuna liiguta firma logo pildifail samasse kausta, kus asub index.html fail. Sel juhul näeks lõpptulemus välja selline:

koodi-näidis

Veebileht: SEO meta tagide muutmine.

Et saada relevantsed SEO võtmesõnad ehk otsingumootori jaoks paremini loetavat infot lisada kasuta selleks <meta /> kirjeldust koodis. Muuda ära jutumärkide sees olev tekst sinu veebilehe jaoks olulise tekstiga.

meta tags kirjeldus

torumees.html

Lae alla

Send download link to:

I confirm that I have read and agree to the Privacy Policy.

Vaata ka meie teisi Demo veebilehti siit.