Instagram comment winner picker FREE

instagram-comment-picker

Oled influencer / suunamudija või tegeled palju sotsiaalmeedia loosi kampaaniatega? Kui jah, siis oled sattunud õigesse kohta. Tutvustan siinkohal “uut” Instagram comment winner picker FREE -it. Kui google-is sellist tööriista otsida siis leidub sealt omajagu lahendusi, mõni parem mõni halvem. Meie, aga leidsime et võiks olla parem ja lahedam ning lihtsamini kasutatav lahendus ning tegime oma versiooni.

Comment picker winner

Miks mulle Instagram comment picker?

Instagram-i loosimise juures on põhi probleemiks olnud kommenteerijate nimede kokku korjamine ja siis nende hulgast loosiga 1 nime välja tõmbamine. Instagram comment picker aitabki just seda ülesannet lihtsamaks teha. Kõigest mõne klikiga on sul võimalik kogu protsess läbi teha. Lisaks see annab sulle juurde kindlus tunde teha loosimine laivis ning oma fännidele tõestada loosi võitja valimise erapooletust.

Instagram comment winner picker FREE

Tahan Instagram comment picker-it proovida!

Et kohe algust teha, tuleb sul luua konto giveawaypicker.net lehel kasutades selleks Facebook-i kontot.
Selleks, et me saaksime sulle sinu Instagram-i konto infot kuvada Facebook nõuab igasugu veidraid õigusi, mis esmapilgul võib tunduda ebaõiglasena, et miks me tahame sinu kontot üle võtta. Reaalsus on see, et rakendus ise ei salvesta ega kogu seda infot vaid kuvab ja seda ainult sinule.

Konto eeldused

  • Sinu Instagram-i konto peab olema kas Business account või Creator account. Kuida muuta Instagram-i konto tüüpi info leiab siit.
  • Sinu Instagram-i Business või Creator account peab olema lingitud Facebook page-iga.
  • Sinu isiklik konto peab olema admin sellel Facebook-i kontol, millega on lingitud soovitud Instagram-i konto.

Instagram Commenet Picker-i konto loomine

comment picker step 1

Esimese sammuna Facebook küsib, millist Instagram-i kontot soovid kasutada. Selleks pane linnkue konto järele, mida soovid linkida ning vali Next(Järgmine)

comment picker step 2

Teises sammus tuleb valida see Facebooki konto mis on lingitud eelnevalt valitud Instagram-i kontoga ning vali Next(Järgmine).

comment picker step 3

Viimases sammus kuvatakse sulle õigused, millele GiveawayPicker-il rakendusel lubad ligi pääseda ning vali Done(Valmis).


Kui kõik sammud lõppesid edukalt kuvatakse sulle selle kohta teave ning info sellekohta, kus seda muuta saab.

Instagram comment winner picker FREE

comment picker

Konto loodud!